Succesvolle zevende editie Wijn aan de Rijn

Het netwerkevent van de Kromme Rijnstreek

Donderdag 5 september vond voor de zevende keer het netwerkevenement ‘Wijn aan de Rijn’ plaats in onze prachtige tuin. Op het evenement waren bijna 400 ondernemers en genodigden uit de regio bijeen gekomen om aan de Kromme Rijn te genieten van de lekkerste wijnen, foodtrucks en walking dinner.

Dit jaar waren er 25 bedrijven uit de regio als partner betrokken bij ‘Wijn aan de Rijn’. De verschillende partners nodigen ieder hun eigen gasten uit, zo kreeg je een groot gezelschap met ondernemers. Wat ‘Wijn aan de Rijn’ uniek maakt? Dat er bedrijven zijn uit verschillende branches en sectoren, maar wel uit de regio. Zo was onder andere de makelaardij, vastgoed, bouw en autobranche aanwezig. Tijdens het evenement wordt er volop genetwerkt. De gasten van verschillende bedrijven mengen zich met elkaar wat ervoor zorgt dat er een heel gemêleerd gezelschap ontstaat. Gezelligheid en het verbinden van mensen staat  al zes jaar lang centraal bij ‘Wijn aan de Rijn’.

‘Wijn aan de Rijn’ kan natuurlijk niet bestaan zonder het belangrijkste element: een goede wijn. Vanuit de verschillende uitgiftes  werd het gezelschap voorzien van de lekkerste wijnen. Wij mochten er ook dit jaar weer in samenwerking met voor zorgen dat de gasten voorzien werden van de lekkerste (streek-)gerechten en een perfecte service.

Ook dit jaar was het netwerkevenement van de regio Kromme Rijn een groot succes. Er wordt nu al uitgekeken naar de achtste editie van ‘Wijn aan de Rijn’. Een overzicht van alle partners, foto’s en meer informatie vindt u op www.wijnaanderijn.nl.

Wijn aan de Rijn 2019 from De Landgoederij on Vimeo.

By |2019-10-03T15:19:48+00:00september 7th, 2019|News|