Brunch particulier2021-02-26T12:41:03+00:00

PARTICULIER

Brunch

Een brunch bij De Landgoederij noemen wij ook wel een culinair feestje! Samen met jullie gezelschap kan je genieten van een uitgebreid buffet met gerechten van onze chef Barry met onder andere frisse salades, diverse soorten belegd boerenbrood, zoete broodjes en eiergerechten. Ook ontbreken warme hapjes en smoothies niet!

High tea

Gezellig genieten van een uitgebreide high tea aan de Kromme Rijn? Kom langs en geniet van al het lekkers in de kasteeltuin, terrassen of een van de zalen. Wij serveren rijk gevulde etagères, schalen op tafel of een buffet met sandwiches, zoete lekkernijen en warme hapjes. Ga er maar vanuit dat de High tea van De Landgoederij bij jullie gezelschap in de smaak valt!

“Ons veertigjarig huwelijksfeest hebben wij gevierd met een intieme brunch op een zondagmiddag met onze kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden. De Hooiberg was sfeervol aangekleed en de tafels waren prachtig gedekt. De brunch was heerlijk; een aantal gerechtjes werd uitgeserveerd en de rest konden de gasten van het buffet kiezen. Alles was goed verzorgd, de bediening was erg attent en iedereen heeft genoten. We kijken terug op een onvergetelijke dag!”

Antoon & Annemarie Peek uit Bunnik

De Landgoederij zoekt collega's!