Trouwen2021-11-22T09:48:43+00:00

Trouwen

Uw droomhuwelijk wordt werkelijkheid in De Landgoederij en Kasteel Cammingha. Sprookjesachtige omgeving, historisch decor en bijzonder gastvrije service zijn dé ingrediënten voor een onvergetelijke huwelijksdag.

Locatie

MEER INFO

Ceremonie

MEER INFO

Babsen

MEER INFO

TROUWEN

Trouwlocatie

De Landgoederij ademt romantiek. Het naastgelegen Kasteel Cammingha, de mooie groene tuinen, de ligging aan het water en de sfeervolle ambiance van de oude boerderij maken het een unieke en bijzondere trouwlocatie in Utrecht.

TROUWEN

Ceremonie

Bent u verliefd geworden op Kasteel Cammingha en wilt u hier uw huwelijksceremonie voltrekken? Kasteel Cammingha is een officiële trouwlocatie van de Gemeente Bunnik!

TROUWEN

Feest

Het verzorgen van huwelijksfeesten doen wij met veel passie, kennis en plezier. Het team van De Landgoederij verzorgt een spetterend huwelijksfeest waar nog lang over wordt nagepraat!

TROUWEN

Food

Bij een geweldige trouwdag hoort fantastisch eten en daar zorgen chef Barry en het creatieve keukenteam van De Landgoederij voor!

TROUWEN

29 januari – OTTLR

Zaterdag  29 januari  2022 doen De Landgoederij en Kasteel Cammingha mee aan de Open Toptrouwlocatie Route. Zijn jullie als toekomstig bruidspaar op zoek naar een geschikte locatie om te gaan trouwen? Kom dan van 11.00 uur t/m 16.00 uur langs bij onze locatie voor een vrijblijvende rondleiding, inspiratie en beantwoorden wij graag al jullie vragen.

TROUWEN

Winter wedding

Liefhebbers van de winter? Dan is dit iets voor jullie! Denk aan een gevoel van warmte, de open haard, de smaken van de winter en wie weet… sneeuw! Jullie gasten worden ontvangen met warme chocolademelk of glühwein, waarna iedereen plaatsneemt voor de ceremonie. Hebben jullie ‘Ja’ tegen elkaar gezegd, dan staat de prosecco klaar. Rond 18.00 uur gaan we aan tafel voor een heerlijk diner met winterse tinten. Zodra de avond valt is het tijd om met de voetjes van de vloer te gaan! Benieuwd naar de precieze invulling van jullie dag?

TROUWEN

Babsen

Kasteel Cammingha en De Landgoederij werken samen met eigen Buitengewone Ambtenaren van de Burgerlijke Stand (BABSen). Dit is uniek voor een trouwlocatie!

TROUWEN

Sloep

Onze romantische trouwlocatie is gelegen op een prachtige locatie aan de rivier de Kromme Rijn in Bunnik. Kasteel Cammingha ademt romantiek, vanaf het voorjaar is het mogelijk om per sloep te arriveren in onze tuin.

TROUWEN

Trouwauto

Laat u op de mooiste dag van jullie leven rondrijden in de Bentley Azure. Rij door de natuur naar Kasteel Cammingha en maak een indrukwekkende entree.

Ons professionele salesteam neemt alle zorg uit handen en draagt zorg voor een onvergetelijke huwelijksdag. Zijn jullie benieuwd hoe onze locatie er in het echt uit ziet? Jullie zijn van harte welkom om onze locatie te komen bezichtigen, wij geven met plezier een rondleiding.

De Landgoederij zoekt collega's!