Trouwen2018-10-15T13:08:40+00:00

Trouwen

Uw droomhuwelijk wordt werkelijkheid in De Landgoederij en Kasteel Cammingha. Sprookjesachtige omgeving, historisch decor en bijzonder gastvrije service zijn dé ingrediënten voor een onvergetelijke huwelijksdag.

BEKIJK MOGELIJKHEDEN
BEKIJK ONZE RUIMTES
WEDDINGDEALS
14 okt | Wishes en Weddings events
25 nov | Open Top Trouwloactie Route

Locatie

MEER INFO

Ceremonie

MEER INFO

Babsen

MEER INFO

TROUWEN

Trouwlocatie

De Landgoederij ademt romantiek. Het naastgelegen Kasteel Cammingha, de mooie groene tuinen, de ligging aan het water en de sfeervolle ambiance van de oude boerderij maken het een unieke en bijzondere trouwlocatie in Utrecht.

BEKIJK MEER
LOCATIE BEZICHTIGEN

TROUWEN

Ceremonie

Bent u verliefd geworden op Kasteel Cammingha en wilt u hier uw huwelijksceremonie voltrekken? Kasteel Cammingha is een officiële trouwlocatie van de Gemeente Bunnik!

BEKIJK MEER
LOCATIE BEZICHTIGEN

TROUWEN

Feest

Het verzorgen van huwelijksfeesten doen wij met veel passie, kennis en plezier. Het team van De Landgoederij verzorgt een spetterend huwelijksfeest waar nog lang over wordt nagepraat!

BEKIJK MEER
LOCATIE BEZICHTIGEN

Photo credits: Alvafotografie 

TROUWEN

Food

Bij een geweldige trouwdag hoort fantastisch eten en daar zorgen chef Barry en het creatieve keukenteam van De Landgoederij voor!

BEKIJK MEER
LOCATIE BEZICHTIGEN

TROUWEN

Wedding deal

Wij hebben een mooie wedding deal: trouw in juli of augustus (2019) en ontvang 25% korting op locatiehuur + volledig verzorgde huwelijksnacht in de suite!*

*de actie is niet geldig op reeds geplande bruiloften. De overnachting is geldig op basis van beschikbaarheid.

Meer informatie
LOCATIE BEZICHTIGEN

TROUWEN

14 okt | Wishes & Weddings

Elk jaar staan er veel aanstaande bruidsparen in de rij om aanwezig te zijn op het Wishes Event. Waarom? Omdat het echt ‘anders dan anders’ is en een hele goede voorbereiding op jullie eigen grote dag. Tijdens het Wishes Event zijn er bijvoorbeeld diverse trouwprofessionals aanwezig die interessante inspiratiesessies geven.

Meer informatie

TROUWEN

25 november – OTTLR

Zondag 25 november doen De Landgoederij en Kasteel Cammingha mee aan de Open Toptrouwlocatie Route. Bent u als toekomstig bruidspaar op zoek naar een geschikte locatie om te gaan trouwen? Kom dan deze middag onze locatie van 11.00 uur t/m 16.00 uur vrijblijvend bezichtigen. Wij zetten de bubbels voor u klaar, verzorgen een rondleiding en beantwoorden graag al uw vragen.

Meer informatie & aanmelden

TROUWEN

Babsen

Kasteel Cammingha en De Landgoederij werken sinds juni 2014 samen met eigen Buitengewone Ambtenaren van de Burgerlijke Stand (BABSen). Dit is uniek voor een trouwlocatie!

BEKIJK MEER
LOCATIE BEZICHTIGEN

TROUWEN

Sloep

Onze romantische trouwlocatie is gelegen op een prachtige locatie aan de rivier de Kromme Rijn in Bunnik. Kasteel Cammingha ademt romantiek, vanaf het voorjaar is het mogelijk om per sloep te arriveren in onze tuin.

BEKIJK MEER
LOCATIE BEZICHTIGEN

Ons professionele salesteam neemt u alle zorg uit handen en draagt zorg voor een onvergetelijke huwelijksdag. Bent u benieuwd hoe onze locatie er in het echt uit ziet? U bent van harte welkom om onze locatie te komen bezichtigen, wij geven u met plezier een rondleiding.

LOCATIE BEZICHTIGEN
FOODBOOK AANVRAGEN
LEVERANCIERS INSPIRATIE