Babsen trouwen2021-02-26T10:14:29+00:00

TROUWEN

Babsen

Onze BABSen voltrekken uitsluitend huwelijken op onze locaties. De gemeente Bunnik is hiermee, zover bekend, de eerste in Nederland. Door deze speciale samenwerking kunnen wij onze bruidsparen nét die extra service en persoonlijke aandacht bieden die zij verdienen.

“Voor zover we hebben kunnen nagaan is de gemeente Bunnik de eerste gemeente waar trouwlocaties over ‘eigen’ BABSen kunnen beschikken. De BABSen worden door de trouwlocatie betaald. De gemeente benoemt de (onbezoldigde) BABSen om uitsluitend huwelijken te voltrekken in de trouwlocaties van BHG op tijden die door BHG worden opengesteld.”

Gemeente Bunnik

TROUWEN

Onze trouwambtenaren

Met trots presenteren wij onze drie BABSen: Mischa WelterMarlous Mackaay en Suze Hoogveld.

”Samen creëren we een unieke herinnering voor het leven”
Mischa Welter: ”Al mijn hele leven vind ik het fantastisch om personen met elkaar in contact te brengen en aan elkaar te binden. Hoe fijn het ook is om mensen zakelijk bij elkaar te brengen, voor mij is en blijft het sluiten van een huwelijk toch de allermooiste verbinding. Met een mooie ceremonie, waarin jullie verhaal centraal staat. Of jullie nu kiezen voor stijlvol en chique of juist informeel en ongedwongen. Een herkenbaar verhaal vol liefde en emotie, wat puur is en recht doet aan jullie relatie.”

‘Het mooiste vind ik wanneer een bruiloft echt laat zien wie het bruidspaar is’
Marlous Mackaay: “Een bijdrage leveren aan de mooiste dag van twee mensen, wie wil dat nou niet? Ik kreeg de kans om, na een carrière in de HR en een zorg intensieve periode thuis, opnieuw na te denken over wat ik wilde doen in het leven. Vanuit mijn hart koos ik voor het vak Trouwambtenaar. Met heel veel liefde en mijn persoonlijke aanpak verdiep ik me graag in jullie als individuen, als bruidspaar, en ook in jullie omgeving. Om zo jullie mooiste dag nog meer te laten aansluiten op wie jullie zijn ❤️”

“Eerbetoon aan de liefde om met een toekomstig bruidspaar te mogen samenwerken”
Suze Hoogveld: “Het is fantastisch om als trouwambtenaar in Kasteel Cammingha en  in De Landgoederij een huwelijk te mogen voltrekken. De bijzondere locatie en mijn grote inzet van enthousiasme en betrokkenheid maken samen met jullie deze trouwdag tot een onvergetelijke dag. Een uitgebreid voorgesprek, waarin ik jullie persoonlijk ontmoet, maakt het verhaal over de liefdevolle verbinding passend, persoonlijk en uniek.”

Goed om te weten

Het is niet verplicht om te trouwen met een BABS van Kasteel Cammingha of De Landgoederij. Willen jullie liever een BABS aanvragen via de gemeente Bunnik of een eigen BABS aan laten stellen? Dat kan, hiervoor verwijzen we jullie graag door naar de gemeente Bunnik.

Bekijk onze maatregelen