Reis om de wereld2018-08-29T09:38:34+00:00

Reis om de wereld

Bunnik als vertrekpunt voor een wereldreis? Ja dat kan! Samen met ons creatieve team en chef Barry hebben wij het concept “Reis om de Wereld” samengesteld; een avondvullend programma met diner, aankleding, feest en entertainment!

Ready for take off
Uw gasten worden welkom geheten door onze stewardessen met een tropische welkomstcocktail geserveerd in kokosnoot. Tijdens de borrel begint de culinaire reis met amuses uit verschillende landen. Na de borrel kunnen uw gasten aan hun reis beginnen! De vier ruimtes van De Landgoederij zijn in vier verschillende landenthema’s aangekleed: U.S.A. (Texas), Italië, Indonesië en Hawaï.

Time to travel
Aansluitend aan de borrel gaan alle ruimtes open en beleven uw gasten in iedere ruimte een andere sfeer en smaak:

De Hooiberg wordt Texas
Foodstand met typisch Texaanse gerechtjes; spareribs, burgers, steak. Qua entertainment kunnen alle remmen los; van een linedance workshop tot lasso werpen, of pimp je cowboyhood!

De Tapperij wordt Italië
Le dolce vita! Foodstand met heerlijke antipasti en ravioli’s. Mogelijkheden voor entertainment zijn uiteenlopend; van een operazanger, spel tot het ‘Wie is de maffia baas’-spel, een schoenenpoetser of een Italiaanse troubadour

De Voorkamer wordt Indonesië
Zeg je Indonesië dan zeg je Saté java, uiteraard geserveerd met Indisch garnituur (gebakken uitjes, kroepoek, seroendeng, satésaus). Tijdens het diner kunnen uw reizigers ‘Bunga Melati’ bewonderen, dit is een Indonesische dans in stijlvolle, kleurrijke en traditionele Indonesische klederdracht.

De Deel wordt Hawaii
Pokébowls zijn helemaal hot! Poké is een traditioneel gerecht uit Hawaii, waar verse vis in blokjes en groente centraal staan. In een Poké bowl zit voornamelijk jouw favoriete vissoort, gemixt met verse gezonde ingrediënten. En bij Hawaï mag natuurlijk het limbodansen en een workshop cocktail shaken niet ontbreken.

Arrivals
De wereldreis eindigt met een multiculturele feestavond in De Deel met naar keuze een
een DJ of band met een muziekstijl die past bij uw gasten. Trek in een snack? Het is heerlijk thuiskomen op Hollandse bodem met Hollandse bitterballen.

Het arrangement is vanaf 150 personen te reserveren. Kleinere groepen zijn bespreekbaar met een beperktere invulling. Wij kunnen u ook faciliteren met de uitnodiging, wat dacht u van een boardingpass met uw bedrijfslogo voor al uw genodigden?

Benieuwd naar het arrangement en meer weten over de invulling?

Neem contact op met het salesteam:

De Landgoederij zoekt collega's!