Leveranciers2021-02-26T11:27:27+00:00

TROUWEN

Onze leveranciers

Naast de algemene invulling biedt De Landgoederij veel aanvullende mogelijkheden om van uw bruiloft, jubilea of feest een geweldige dag en beleving te maken! hieronder vind u de verschillende bedrijven met alle informatie over de producten van onze leveranciers waarmee samenwerken. Samen maken wij jullie dag tot een succes!

FOTOGRAAF

Alvafotografie

Wil je originele en spontane bruidsfotografie? Een ervaren en enthousiaste trouwfotograaf? De emotiefotograaf Alvafotografie laat je graag inspireren!

WEBSITE

FOTOGRAAF

Trouwen met Thomas

Bruidsfotografie met creatieve ideeën en een scherpe blik op emotionele momenten.

WEBSITE

ARTIESTEN, BEELD & GELUID

Timeless Events

Een muzikaal, dynamische feestavond waarbij je je nergens druk om hoeft maken. Waar alles van tevoren tot in de puntjes geregeld is. Wij zorgen daarvoor en adviseren je aan de hand van jouw wensen.

WEBSITE

BRUIDSTAART

Sugarlips Cakes

Het maken van een bruidstaart heeft aandacht nodig en dat laten we over aan gespecialiseerde banketbakkers. Sugarlips Cakes in het centrum van Utrecht wordt gedreven door een groep gepassioneerde en getrainde professionals die allemaal hun eigen specialiteiten hebben, maar met eten als hun grote gedeelde passie.

WEBSITE

Pianist

The Dutch Pianist

Gijs is een Nederlandse pianist, componist en muziekproducer. Toen hij drie jaar was begon hij zichzelf piano te leren spelen en op zijn tiende begon hij met het componeren van muziek. In 2007 studeerde hij cum laude af aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht met als afstudeerrichting Compositie voor de Media, een opleiding gericht op het schrijven van film- en theatermuziek. Gijs treedt op in het binnen- en buitenland als solo pianist en als begeleider van artiesten.

WEBSITE

BRUIDSTAART

Sweet Vibes

Sweet Vibes is een eigentijdse bakkerij, die verse, kwalitatieve & eigen taarten en gebakjes verzorgt voor ieder speciaal evenement. Het staat voor het heerlijke gevoel wat je hebt als je op vakantie gaat, het gelukzalige gevoel van je eerste kus met je lover of het moment dat je wegdroomt bij een prachtige zonsondergang.

WEBSITE

TROUWVERVOER

Kool trouwauto’s

Een exclusieve trouwauto huren? Of een mooie limousine of bus huren? Dat doe je bij Kool Trouwauto’s in Nieuwegein (bij Utrecht). Zelf rijden mogelijk!

WEBSITE

ACTIVITEITEN

VW Photobooth

Maak jullie bruiloft tot een onvergetelijke ervaring. Duik met een aantal andere builoft gasten de verkleed kist in, doe eens gek en sau cheese in een VW busje!

WEBSITE

DECORATIE

Tjarda Stip Styling

Een onvergetelijke trouwdag is een sprankelende trouwdag! Goede styling van de huwelijksceremonie, de trouw- en/of feestlocatie maken je bruiloft helemaal compleet. Met mijn ervaring, de setting van de dag én de persoonlijke inbreng van jullie als bruidspaar kan ik de perfecte sfeer creëren.

WEBSITE

ARTIESTEN, BEELD& GELUID

De vriendelijke Dj’s

Wij gaan voor de hoogste kwaliteit in beeld, licht en geluid maar vooral in DJ’s!

WEBSITE

Ons professionele salesteam neemt u alle zorg uit handen en draagt zorg voor een onvergetelijke huwelijksdag. U bent van harte welkom om onze locatie te komen bezichtigen, wij geven u met plezier een rondleiding.

LOCATIE BEZICHTIGEN
Kom jij werken in ons evenemententeam?