Leveranciers2020-03-31T08:53:21+00:00

TROUWEN

Onze leveranciers

Naast de algemene invulling biedt De Landgoederij veel aanvullende mogelijkheden om van uw bruiloft, jubilea of feest een geweldige dag en beleving te maken! hieronder vind u de verschillende bedrijven met alle informatie over de producten van onze leveranciers waarmee samenwerken. Samen maken wij jullie dag tot een succes!

FOTOGRAAF

Alvafotografie

Wil je originele en spontane bruidsfotografie? Een ervaren en enthousiaste trouwfotograaf? De emotiefotograaf Alvafotografie laat je graag inspireren!

FOTOGRAAF

Trouwen met Thomas

Bruidsfotografie met creatieve ideeën en een scherpe blik op emotionele momenten.

FOTOGRAAF

Photos 4 ever

Romantisch, mordern, trendy, vintage – Different People Different Slyles. Voor iedereen, bereikbaar, ongedwongen, puur, beetje gek

BRUIDSTAART

Sugarlips Cakes

Het maken van een bruidstaart heeft aandacht nodig en dat laten we over aan gespecialiseerde banketbakkers. Sugarlips Cakes in het centrum van Utrecht wordt gedreven door een groep gepassioneerde en getrainde professionals die allemaal hun eigen specialiteiten hebben, maar met eten als hun grote gedeelde passie.

TROUWVERVOER

Kool trouwauto’s

Een exclusieve trouwauto huren? Of een mooie limousine of bus huren? Dat doe je bij Kool Trouwauto’s in Nieuwegein (bij Utrecht). Zelf rijden mogelijk!

ACTIVITEITEN

VW Photobooth

Maak jullie bruiloft tot een onvergetelijke ervaring. Duik met een aantal andere builoft gasten de verkleed kist in, doe eens gek en sau cheese in een VW busje!

DECORATIE

Tjarda Stip Styling

Een onvergetelijke trouwdag is een sprankelende trouwdag! Goede styling van de huwelijksceremonie, de trouw- en/of feestlocatie maken je bruiloft helemaal compleet. Met mijn ervaring, de setting van de dag én de persoonlijke inbreng van jullie als bruidspaar kan ik de perfecte sfeer creëren.

Ons professionele salesteam neemt u alle zorg uit handen en draagt zorg voor een onvergetelijke huwelijksdag. U bent van harte welkom om onze locatie te komen bezichtigen, wij geven u met plezier een rondleiding.

Paasbrunch thuisbezorgen