How to: een evenement organiseren tijdens Dry January

How to: een evenement organiseren tijdens Dry January

Gezond en fit het nieuwe jaar in? Januari staat in het teken van ‘Dry January’: een maand lang geen alcohol drinken en gezond eten. Dit Britse initiatief is overgewaaid naar Nederland en heeft ook hier zijn intrede gedaan. Dry January is een handige manier om van de kerstkilo’s af te komen en heeft daarnaast ook voordelen voor uw lijf en geest. Een maand geen alcohol drinken zorgt ervoor dat u beter slaapt, de concentratie toeneemt en uw lever kan herstellen van de maanden daarvoor.

Een evenement organiseren tijdens Dry January zonder alcohol en ongezonde hapjes kan als een uitdaging klinken. De Landgoederij helpt u graag om ervoor te zorgen dat uw evenement ook tijdens Dry January een groot succes wordt! Of het nou gaat om een groots evenement, een vergadering of zelfs een bedrijfsfeest, De Landgoederij heeft verschillende opties die u en uw collega’s aan zullen spreken. Denk aan een waterbuffet met drie verschillende smaken op uw evenement, een lekkere rode of groene smoothie om mee te beginnen en gezonde hapjes zoals een granola bar of salade van vers fruit tussendoor.

Om Dry January nog makkelijker te maken, bieden wij ook volledige arrangementen aan. Denk hierbij aan een Healty lunchbuffet met salades, broodjes en heerlijke, gezonde bijgerechten zoals yoghurt met appel en kaneel. Benieuwd naar alle opties? Neem dan contact met ons op en we helpen u graag!

By |2020-01-02T13:47:57+00:00december 4th, 2019|News|