Zesde editie Wijn aan de Rijn

Het netwerkevent van de Kromme Rijnstreek

Donderdag 6 september vond voor de zesde keer het netwerkevenement ‘Wijn aan de Rijn’ plaats in onze prachtige tuin. Op het evenement waren ruim 350 ondernemers en genodigden uit de regio bijeen gekomen om aan de Kromme Rijn te genieten van de lekkerste wijnen, foodtrucks en walking dinner.

Het evenement begon met een introductie door Marco Peek van BHG. Wethouder Jorrit Eijbersen mocht hierna  voor het eerst het  evenement openen. Na zijn enthousiaste speech bracht hij met de gasten een toost uit, waarna het netwerken kon beginnen.

Dit jaar waren er drieëntwintig bedrijven uit de regio als partner betrokken bij ‘Wijn aan de Rijn’. De verschillende partners nodigen ieder hun eigen gasten uit, zo kreeg  je een groot gezelschap met ondernemers. Wat ‘Wijn aan de Rijn’ uniek maakt? Dat er bedrijven zijn uit verschillende branches en sectoren, maar wel uit de regio. Zo was onder andere de makelaardij, vastgoed, bouw en autobranche aanwezig. Tijdens het evenement wordt er volop genetwerkt. De gasten van verschillende bedrijven mengen zich met elkaar wat ervoor zorgt dat er een heel gemêleerd gezelschap ontstaat. Gezelligheid en het verbinden van mensen staat  al zes jaar lang centraal bij ‘Wijn aan de Rijn’.

‘Wijn aan de Rijn’ kan natuurlijk niet bestaan zonder het belangrijkste element: een goede wijn. Vanuit de verschillende uitgiftes  werd het gezelschap voorzien van de lekkerste wijnen. Dit jaar waren de wijnbarren ingedeeld per land. Zo kon je genieten van een Zuid-Afrikaanse, Spaanse of Italiaanse wijn. Wij mochten er ook dit jaar weer voor zorgen dat de gasten voorzien werden van de lekkerste (streek-)gerechten en een perfecte service. De gerechten waren van de zelfde oorsprong als de wijn. Zo kon je onder andere genieten van Zuid-Afrikaanse curry en Spaanse buikspek.

Ook dit jaar was het netwerkevenement van de regio Kromme Rijn een groot succes. Er wordt nu al uitgekeken naar de zevende editie van ‘Wijn aan de Rijn’. Een overzicht van alle partners, foto’s en meer informatie vindt u op www.wijnaanderijn.nl.

By |2018-09-24T15:13:57+00:00september 24th, 2018|News|