Zakelijk2020-04-16T08:54:42+00:00

Zakelijk

De vijf verschillende ruimtes, ons hoge serviceniveau, de uitstekende bereikbaarheid en ruime parkeergelegenheid maken De Landgoederij een ideale zakelijke locatie in de regio Utrecht.

ZAKELIJK

Vergaderen

De Landgoederij is een bijzondere vergaderlocatie gelegen op een prachtige, groene plek aan de Kromme Rijn in Bunnik (Utrecht).

ZAKELIJK

Bedrijfsfeest

Het verzorgen van bedrijfsfeesten doen wij met veel passie, kennis en plezier. Een feestavond bij De Landgoederij staat garant voor een onvergetelijke beleving!

ZAKELIJK

Evenement

De Landgoederij is een unieke evenementenlocatie met een geweldig buitenterrein op slechts enkele minuten van Utrecht. De mogelijkheden voor uw event zijn zeer uiteenlopend; van een bedrijfsfeest of congres in een van onze zalen tot een outdoor evenement.

ZAKELIJK

Food

Of het nu een vergadering betreft, een congres, event of personeelsfeest, als organisatie wilt u dat het uw gasten aan niets ontbreekt!

Ons professionele salesteam neemt u alle zorg uit handen en draagt zorg voor een succesvol zakelijk evenement! Uiteraard kunnen wij alle ondersteuning verlenen m.b.t. techniek, entertainment en catering. Naast offertes op maat biedt De Landgoederij ook aantrekkelijke zakelijke arrangementen. Neem nu contact op voor beschikbaarheid en een offerte, wij kijken uit naar uw komst.

De Landgoederij zoekt collega's!