Bedrijfsfeest zakelijk2021-02-26T11:14:28+00:00

ZAKELIJK

Bedrijfsfeest

Feestlocaties zijn er door het hele land, maar De Landgoederij is uniek. Het team van De Landgoederij heeft jarenlange ervaring in het organiseren van grote en kleine feesten. Wij kunnen aan de hand van uw wensen een onvergetelijke feestavond organiseren met muziek, eten en drinken en aankleding. Dit kan op maat, daarnaast  kunt u ook kiezen uit een van de feestavondarrangementen. Ons sales team vertelt u graag meer over de arrangementen.

Voor een landelijk uitzendbureau mocht De Landgoederij het jubileumfeest verzorgen. 300 gasten (volwassenen en kinderen) genoten deze feestelijke dag van een walking dinner in combinatie met allerlei indoor en outdoor activiteiten, workshops voor jong en oud en entertainment.
“Het was een geweldig feest. Juist doordat onze collega’s en relaties hun partner en kinderen mee mochten nemen. De kinderen hebben het nu nog over de DJ workshop! Grote dank aan het team van De Landgoederij!”

UBN Uitzendbureau

Indien gewenst kunnen wij een entertainmentprogramma voor je samenstellen. Wij werken samen met een partner die veel artiesten kan verzorgen, van acts tot dj’s en bands. Graag informeren wij je hierover tijdens een persoonlijk gesprek. Uiteraard ben je ook vrij om zelf alles te regelen. Van sales tot uitvoering, ons team staat klaar om alle zorg uit handen te nemen!

Personeelsfeest of jubileum met kids!

Een unieke invulling van uw personeelsfeest of relatiedag?
Nodig uw personeel of relaties uit om te komen met het hele gezin! Wij stellen voor u een programma samen, geheel op maat en op basis van uw wensen. Onze locatie en het outdoorterrein lenen zich perfect voor een actief programma voor jong & oud!

Bekijk onze maatregelen