Live-stream uw event

De eerste 1,5 meter-evenementen hebben inmiddels plaatsgevonden en we zijn blij met de enthousiaste reacties! We hebben de afgelopen tijd een aantal nieuwe items ontwikkeld voor uw event.

Wanneer het niet mogelijk om alle aanwezigen bij De Landgoederij te verzamelen, kunnen we met u zakelijke bijeenkomst ook ‘online’ gaan. We verzorgen alle audio visuele middelen om uw bijeenkomst goed in beeld te krijgen. Denk hierbij aan microfoons, opnamemateriaal en ondersteuning. Gasten die niet aanwezig kunnen zijn krijgen een link doorgestuurd waarmee ze kunnen inloggen om live mee te kijken met het congres of bijeenkomst.

Daarnaast hebben we een limonade en cocktail bar opgesteld met verschillende limonade jars met verse verfrissende homemade limonades. Denk hierbij aan watermeloen, komkommer, passievrucht of verse ijsthee. Ook is het mogelijk om ons team de lekkerste cocktails voor u te laten bereiden! Leuk als welkomstdrank, maar ook als onderdeel van het avondprogramma. Een goede Damrak gin tonic, een verfrissende Aperol spritz of een alcoholvrije Anejo highbal?

Benieuwd hoe zo’n 1,5 meter-event er uit komt te zien? Wij schetsen alvast voor u hoe zo’n event er uit komt te zien.

Heeft u interesse in een 1,5 meter-event? Neem dan contact met ons op.

By |2021-03-11T12:01:55+00:00juni 10th, 2020|News, Uncategorized|
Bekijk onze maatregelen