Ervaringen van onze bruidsparen 2018-02-27T15:30:34+00:00

WILCO & LINDA

Het was dé dag voor ons!

“Wat hebben wij een fantastische dag beleefd, van het begin van de ontvangst voor Kasteel Cammingha tot het knallende avondfeest in de zaal van de Deel. We hebben op en top genoten en hebben onze dag geheel zorgeloos kunnen beleven.”

LEES MEER

ELINE & HENK JAN

Wat een te gekke locatie!

“We liepen De Landgoederij binnen en waren gelijk verkocht. Wat een te gekke locatie! De uitstraling is erg mooi, een soort van boerderij met moderne elementen. De combinatie van robuuste balken en moderne elementen maakt deze locatie helemaal af.”

LEES MEER

LAURA & ANOUK

Na de openingsdans was niemand meer van die dansvloer af te slaan.

” Alle activiteiten op één locatie heeft ons heel veel rust op de dag bezorgd. Dat is dan ook echt één van de voordelen van De Landgoederij: door de diversiteit aan ruimtes is er altijd wel een ruimte die bij jullie en jullie ideeën past. En nog een laatste tip, vergeet die ‘netto danstijd’ niet 😉”

LEES MEER

MAAIKE & JEROEN PAUL

Lets celebrate love and dance on the table!

“Al voor het eten was het feest helemaal losgebarsten en de sfeer zoals wij hoopten; ontspannen en feestelijk! Een ideale start van ons diner dat overigens op zichzelf ook verrukkelijk was.”

LEES MEER

LAURA & ROELOF JAN

Van huwelijksaanzoek tot huwelijksdag, alles onder één dak.

“De medewerkers van De Landgoederij hadden in de voorgesprekken een heel goed beeld bij wat wij op onze huwelijksdag wilden en dat zie je terug op de dag zelf.

LEES MEER

TOM & RINSKE

We zouden ons niet een betere dag hebben kunnen voorstellen!

“Je viert niet alleen de liefde met z’n tweetjes, maar echt met iedereen die je lief is.”

LEES MEER

Ons professionele salesteam neemt u alle zorg uit handen en draagt zorg voor een onvergetelijke huwelijksdag. Bent u benieuwd hoe onze locatie er in het echt uit ziet? U bent van harte welkom om onze locatie te komen bezichtigen, wij geven u met plezier een rondleiding.

LOCATIE BEZICHTIGEN
FOODBOOK AANVRAGEN