ProeveRijn2018-06-13T09:59:07+00:00

Nazomer

ProeveRijn!

Een unieke invulling van uw personeelsfeest of relatiedag?
Van 27 augustus tot en met 13 september 2018 is de kasteeltuin van De Landgoederij prachtig gedecoreerd met spantent, meubilair,  foodtrucks en sfeerverlichting; dé ideale na-zomer setting. Een unieke kans om uw zakelijke bijeenkomst in deze uitstraling te organiseren. Dit concept ‘ProeveRijn’ is de perfecte invulling voor een relatiedag, productpresentatie of netwerkbijeenkomst van 100 tot 500 personen. Zakelijk bijeenkomen en culinair genieten in een groene setting gaan hand in hand bij ‘ProeveRijn’!

Hoe kan uw evenement er uit zien?
De kasteeltuin aan de Kromme Rijn is prachtig aangekleed met een spantent en meubilair, vanuit verschillende foodpunten worden lokale producten geserveerd en de grote wijnbar is de eyecatcher van het concept. Proeven staat centraal; speciaal geselecteerde wijnen, bijzondere streekproducten en een walkingdinner zijn onderdeel van het concept. Uw gasten laten arriveren met paard en koets of valet parking? Dit behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Heeft u interesse in het concept ‘ProeveRijn’ als invulling voor uw evenement of een andere invulling in combinatie met de spantent in de tuin? Denk hierbij aan een (na) zomerse barbecue of een actieve middag met diverse workshops.
Wij stellen graag een compleet programma voor u samen!

Neem contact op met ons salesteam:

De Landgoederij zoekt collega's!