Wij zijn uitgeroepen tot de populairste trouwlocatie!

 

Toptrouwlocaties maakte maandag 27 januari 2020 bekend dat De Landgoederij de 3e populairste trouwlocatie is van Nederland!

Toptrouwlocatie.nl is hét platform waar één op de drie bruidsparen hun trouwlocatie vindt. Daarnaast organiseert Toptrouwlocaties meerdere keren per jaar de Open Toptrouwlocatie Route, een landelijke open dag voor trouwlocaties waarbij je als bruidspaar vrijblijvend locaties kan bezichtigen. Zaterdag 1 februari is de eerstvolgende Open Toptrouwlocatie Route en ook De Landgoederij is weer van de partij! Zijn jullie ook nog op zoek naar dé locatie voor uw bruiloft? Jullie zijn van harte welkom om 1 februari langs te komen voor een rondleiding. Aanmelden kan via de website van Open Toptrouwlocatie Route.

Afgelopen jaar hebben maar liefst 73 bruidsparen elkaar het ja-woord gegeven bij De Landgoederij. Wij kijken daarom trots terug op een prachtig seizoen en 2020 belooft alleen maar mooier te worden. We kijken er naar uit om ook in 2020 weer vele liefdevolle dagen te verzorgen voor al onze bruidsparen!

By |2020-01-28T16:10:36+00:00januari 28th, 2020|News|
Bekijk onze maatregelen