Paasbrunch bij De Landgoederij in Bunnik (Utrecht)2020-03-11T12:24:24+00:00

Eerste paasdag

Paasbrunch bij De Landgoederij

Eerste paasdag opent De Landgoederij haar deuren voor een paasbrunch voor de hele familie. U wordt vanaf 10.30 uur ontvangen met een feestelijke amuse waarna om 11.00 uur het voorjaarsbuffet wordt geopend. Samen genieten van een uitgebreid buffet voorjaarsgerechten van onze chef Barry en zijn team.

Proef het voorjaar in de frisse salades, verse soep, rijk belegde broodjes, warme gerechten, verschillende eiergerechten, zoete lekkernijen en smoothies. Chef Barry – De Landgoederij in Bunnik (Utrecht)

Speciaal voor kinderen is er een kinderpaasbuffet, een tafel om paasknutsels te maken en.. in de kasteeltuin naar hartenlust paaseieren zoeken!

Eerste paasdag staat De Landgoederij in het teken van het voorjaar, Pasen, genieten met elkaar en hopelijk een stralende lentezon. Wij kijken er naar uit u te verwelkomen! Reserveren voor de paasbrunch is noodzakelijk.

Aanvang: 10:30 uur
Brunch: 11:00 uur
Prijs: €38,50 p.p.
Kids 4-12 jaar  €17,50 p.p.

*inclusief koffie, thee, frisdranken & vruchtensappen
Locatie: Camminghalaan 30, Bunnik (nabij Utrecht)

Reserveren

Datum (verplicht):

Aantal volwassenen(verplicht):Aantal kinderen(verplicht):Naam(verplicht):Telefoon(verplicht):E-mailadres(verplicht):Hoe heeft u ons gevonden?Bijzonderheden: