Paasbrunch bij u thuis

 

Normaal gesproken kunt u bij De Landgoederij tijdens de paasdagen genieten van een feestelijke brunch voor familie en vrienden. Helaas is dat dit jaar niet mogelijk door de richtlijnen van het RIVM. Daarom brengt het team van De Landgoederij onze populaire paasbrunch naar u toe!

Op eerste paasdag kunt u samen genieten van een heerlijke, compleet verzorgde paasbrunch die we bij u thuis komen bezorgen. Dit doen onze teamleden zelf op eerste paasdag. U kunt ons tussen 9.00 en 11.00 uur verwachten en uiteraard overhandigen we de paasbrunch op gepaste afstand aan u.

Onze chef-koks hebben een paasbrunch samengesteld van verse seizoensingrediënten en producten uit eigen streek. De paasbrunch bestaat uit diverse mini broodjes, croissantje met jam, een gekookt scharrelei, twee luxe kazen, twee luxe vleeswaren, gerookte zalm, scharreleisalade, roomboter, romige aspergesoep, Hollandse quiche met groene asperges en ricotta, appelfleurtje en een koffiebroodje. U heeft de keuze uit 2 varianten: het brunchpakket voor volwassenen à 22,50 p.p. en het brunchpakket voor kinderen (tot 12 jaar) à 12,50 p.p.

Bestel uw brunchpakket tot donderdag 9 april 23.59 uur gemakkelijk en snel via deze link.

By |2020-04-08T07:01:16+00:00april 3rd, 2020|News, Uncategorized|
Bekijk onze maatregelen