Nursing Festival bij De Landgoederij

Op 29 augustus vond het Nursing Festival plaats bij De Landgoederij. Een festival waarbij 1000 verpleegkundigen bij elkaar kwamen. Er werden verschillende workshops in De Landgoederij gegeven, er was een paviljoen voor 500 personen plenair en een openlucht sessie in de appel boomgaard. In totaal waren er 7 areas met sprekers en workshops, 26 stands en een heuse foodcourt. De organisator, Bohn Stafleu van Loghum, kijkt terug op een geslaagde editie.

Bohn Stafleu van Loghum over het Nursing Festival 2019:
Een jaar geleden hadden wij het spontane idee om van één van onze congressen een zomereditie te ontwikkelen: Nursing Festival. Het begon met heel veel super leuke, maar ook veel onrealistische ideeën. Om deze ideeën concreet te maken misten we het belangrijkste: een passende locatie. De Landgoederij is voor ons een ‘bekende’ locatie, wij hebben tal van onze congressen in de zalen binnen georganiseerd. Maar, van de prachtige buitenlocatie hadden wij nog nooit gebruik gemaakt! In oktober hebben wij een afspraak gemaakt met Renate Faas van De Landgoederij. Ook zij werd super enthousiast van onze plannen. Samen met Renate hebben wij van alle verschillende ideeën een concreet plan van aanpak gemaakt. Uiteraard zijn ook deze plannen tussentijds weer tien keer veranderd. Een maand voorafgaand aan het Nursing Festival kregen we een aantal ‘tegenslagen’ m.b.t. vergunningen, waardoor we last minute terug gingen naar het allereerste Plan A.


Uiteindelijk was het allereerste Plan A het beste plan wat we bedacht hebben en mochten we op 29 augustus dan eindelijk onze 1.000 verpleegkundigen ontvangen. We hebben met elkaar super hard gewerkt aan deze dag en het resultaat mocht er zijn: een 8,5 als beoordeling vanuit onze deelnemers. Op naar volgend jaar!!
😊”

By |2019-10-22T12:20:11+00:00oktober 22nd, 2019|News|