‘kick-off meeting’ arrangement2019-06-17T13:54:15+00:00

‘kick-off meeting’ arrangement

Vol energie de rest van het jaar tegemoet!
Een nieuwe samenwerking? Een andere strategie voor uw bedrijf? Of de rest van het jaar nog betere omzetten behalen? Er zijn verschillende redenen om een zakelijk kick-off event te organiseren. Een voor de hand liggend doel is het motiveren en inspireren van je medewerkers om na de welverdiende vakantie uitgerust, gemotiveerd en productief te beginnen met werken.

Het ‘kick-off meeting’ arrangement van De Landgoederij

Na al het eten op vakantiebestemming, is iedereen toe aan gezonde culinaire invulling. Met het ‘kick-off meeting’ arrangement krijgt u iedereen weer gezond aan het werk.
Naast locatiehuur, techniek, koffie en thee zorgen wij bij een kick-off meeting voor een verfrissend waterbuffet met water in de smaken groene thee, munt en verse limoen, granaatappel met rode peper en sinaasappel met gember en rozemarijn. In de pauze hebben we vers fruit, smoothies of ijsjes als lekkernij en voor een gezonde lunch serveren wij o.a. diverse salades.

Sluit eventueel de dag af met een gezellig borrel op het terras, een sloeptocht over de Kromme Rijn of een ontspannen barbecue.

Wij helpen u graag met de verdere details en verdere invulling van uw ‘kick-off meeting’.

Neem contact op met het salesteam:

De Landgoederij zoekt collega's!