Kerstpakketten2020-10-05T13:03:55+00:00

Bedank dit jaar uw medewerkers met een kerstpakket

Dit jaar niet in staat om een kerstreceptie te organiseren? Of wel, maar wil u het moment aanvullen met iets extra’s? Dit jaar bieden we daarom kerstgeschenken aan, waarbij elk geschenk te personaliseren is met een waardebon van een zelf te bepalen bedrag. Zo kunt u gezamenlijk of individueel op een later moment genieten van een lunch, diner of borrel in een van de actien prachtige horecazaken die ook onderdeel zijn van BHG.

“Extra ruimte voor een extraatje”

Werkgevers krijgen in 2020 meer vrije ruimte om werknemers tegemoet te komen met een extraatje. De vrije ruimte over het fiscale loon tot en met  € 400.000 wordt dit jaar verhoogd van 1,7% naar 3%. Dat wil zeggen dat er de mogelijkheid is om werknemers iets cadeau te doen. Als het bedrijf daar de financiële ruimte voor heeft, is een van onze zes zorgvuldig samengestelde kerstgeschenk sets of een BHG waardebon een welkom extraatje tijdens de corona crisis.

Geschenkset ‘Speciaal voor Jou’

Geef je collega’s thuis een feestje 

Medewerkers of werknemers in het zonnetje zetten na een wel heel bijzonder jaar? Geschenkpakket Speciaal Voor Jou is perfect voor een mini-viering thuis, met party poppers, knabbels voor bij de borrel en een fles Prosecco uit de Venetiaanse heuvels.

Vanaf 35 euro (excl BTW)

Geschenkset ‘De Beste Wensen’

Onweerstaanbaar veel lekkernijen

Een kerstgeschenk zoals deze bedoeld is; vol met lekkernijen voor de feestelijke decemberdagen. Score punten met onweerstaanbaar lekkere fudge brokken, meringues in de altijd-populaire karamel/zeezout smaak en een mooie geschenkdoos praline cakerol met de passende boodschap ‘Great Performance!’

Vanaf 50 euro (excl BTW)

Geschenkset ‘Trots op ons Team’

Cadeaus voor onderweg

Dit trendy geschenkpakket is een ideaal cadeau voor de medewerker of zakenrelatie die veel onderweg is. Met de handige draadloze smartphone houder die tevens oplaadt kunnen ze met een gerust hart op pad. Ontspannen na een lange dag? Natuurlijk met een Team Work-pils!

Vanaf 70 euro (excl BTW)

Geschenkset ‘Beestachtig Nieuwjaar’

Mooi én milieuvriendelijk

De liefde voor de natuur spat van deze geschenkset af, welke geïnspireerd is op de historische tekeningen van Duitse zoöloog en illustrator Ernst Haeckel. Niet alleen is deze set beestachtig mooi, hij is ook milieuvriendelijk. Met behulp van inspirerende tips kun je de verpakkingen namelijk eenvoudig een tweede leven geven.

Vanaf 60 euro (excl BTW)

Geschenkset ‘Beestachtig Nieuwjaar Deluxe’

Extra mooi en milieuvriendelijk

Deze exotische geschenkset is gelijk aan geschenkset Beestachtig Nieuwjaar, maar dan uitgebreider. Voor de milieubewuste natuurliefhebbers die de feestdagen gezellig willen maken, bevat de set een warm plaid, een set kaarsen en natuurlijk een prachtige fles rode wijn uit Puglia.

Vanaf 100 euro (excl BTW)

 

Geschenkset ‘Warme Winteravond’

BBQ in een vuurschaal

Houd uw relaties warm met deze prachtige geschenkset. Met een metalen vuurschaal die in elke tuin tot recht komt, allerlei barbecue benodigdheden waaronder uiteraard ook mega marshmallows voor boven het vuur en twee La Trappe speciaalbiertjes is de ontvanger van dit cadeau klaar voor een warme winteravond onder de sterrenhemel.

Vanaf 100 euro (excl BTW)

BHG Kerstcadeaukaart

Voor ieder wat wils

Dit bijzondere jaar afsluiten met een bijzonder cadeau? Geef een ervaring! Met een BHG waardebon kan de ontvanger zelf een van onze 19 unieke horecagelegenheden ontdekken. Van een actief uitje op de JEU de boulesbaan tot een culinaire ontdekkingsreis en van beachclub tot kasteeltuin: er is voor ieder wat wils.

De BHG waardebonnen zijn onderdeel van onze geschenksets maar ook los te bestellen met een waarde naar keuze. Zo creëer je zelf een relatiegeschenk op maat.

Ons professionele salesteam neemt u alle zorg uit handen en draagt zorg voor een succesvol zakelijk kerstevenement! Uiteraard kunnen wij alle ondersteuning verlenen m.b.t. techniek, entertainment en catering.

We merken dat er veel aanvragen zijn voor de decembermaand, ons advies is om tijdig een offerte aan te vragen.

Neem nu contact op voor beschikbaarheid en een offerte, wij kijken uit naar uw komst.

Bekijk onze maatregelen