Kerst2021-12-20T14:23:07+00:00

Vier Kerst dit jaar (land)goed!

Vindt u het na een bijzonder jaar weer eens tijd om iets te vieren? Het einde van het jaar is in zicht: het perfecte moment om heerlijk uitgebreid te brunchen met het gezin of een nieuwjaarsevent te plannen voor uw collega’s of zakenrelaties.

Maak het moment extra speciaal door uw event te houden op ons prachtige landgoed aan de Kromme Rijn. Ontdek De Landgoederij en Kasteel Cammingha, twee stijlvolle monumenten met authentieke details en een trendy look.

Contact opnemen

“All we want for Christmas is you!”

Het team van De Landgoederij heeft de kerstkriebels te pakken! Graag helpen wij u met het organiseren van een onvergetelijk kerst- of, eindejaarstevent .
Een all-in arrangement of een event op maat? Welke invulling u ook kiest, ons team doet er alles aan om u en uw gasten het ultieme kerstgevoel te geven.

Kerstbrunch

Lekker uitgebreid kerstbrunchen bij u thuis

Tijdens de kerstdagen is de brunch het moment om samen met familie aan een lange tafel te genieten van veel lekkers. Deze kerst bieden we, na het succes van onze kerstbrunch voor thuis vorig jaar, opnieuw een kerstbrunchbox voor thuis aan!

De brunchbox voor de komende kerstdagen heeft onze keukenbrigade samen met restaurant HFSLG (de Hoefslag) samengesteld en is te bestellen via onderstaande button.

Meer informatie kerstbrunchbox

Kerstdiner

Samen heerlijke gerechtjes delen tijdens de kerst

Samen met de keukenbrigade van ons zusterrestaurant Bistro Belle hebben wij een heerlijke dinerbox samengesteld om samen van de kerstdagen te genieten.

Diverse warme en koude gerechtjes om samen te delen. Bestel de box tot 21 december voor 20.00 uur en haal deze op aan de Vecht.

Meer informatie kerstgerechtjes

Kerstdiner

Culinair kerstdiner voor thuis

Samen met de keukenbrigade van ons zusterrestaurant HFSLG (de Hoefslag) in Bosch&Duin hebben we een smakelijke specialiteitenbox voor de kerstdagen samengesteld.

We bezorgen deze specialiteitenbox, in samenwerking met Thuisuiteten, in het hele land! Dus of u nu in de grote steden, bij ons om de hoek, op de Veluwe of in het uiterste hoekje van het land wilt genieten van onze specialiteitenbox: we bezorgen tot aan de deur!

Meer informatie kerstdinerbox

Ons professionele salesteam neemt u alle zorg uit handen en draagt zorg voor een succesvol zakelijk kerstevenement! Uiteraard kunnen wij alle ondersteuning verlenen m.b.t. techniek, entertainment en catering.

We merken dat er veel aanvragen zijn voor de decembermaand, ons advies is om tijdig een offerte aan te vragen.

Neem nu contact op voor beschikbaarheid en een offerte, wij kijken uit naar uw komst.

VRAAG OFFERTE AAN
FOODBOOK AANVRAGEN
Kom jij werken in ons evenemententeam?