Geniet van de herfst2018-10-15T07:35:17+00:00

Geniet van de herfst!

De herfst is in aantocht. De blaadjes verkleuren, de temperaturen dalen en de dagen worden weer wat korter.  Een event in het herfst seizoen mag dit jaar natuurlijk niet ontbreken op de agenda.

Uw medewerkers sfeervol verrassen tijdens het meest inspiratievolle seizoen? Verras ze met een personeelsfeest in herfst ambiance.
Breng de sfeer er vast goed in met een ontvangst op het terras onder het genot van een snaps of een warme chocolademelk met pretzels. Gooi tijdens het feest de heupen los en geniet van al het lekkers van het passende steetfood concept met (vegetarische)burgers, Pulled Pork, Curryworst, Stamppot of een Tiroler Gröstl.  Vanuit de verschillende foodcorners bereiden de koks live gerechten voor het oog van uw gasten. Het zijn verse en herkenbare gerechten die gemakkelijk gegeten kunnen worden. Leg de mooiste herinneringen vast in de photobooth!

Geniet, dans en proost samen met uw collaga’s op de herfst.

Wij bieden dit arrangement aan vanaf 100 personen. Wilt u met een kleiner gezelschap een event of bijeenkomst in herfstsfeer, neem contact op met ons salesteam en vraag naar de mogelijkheden.

Een plenaire bijeenkomt, diner of een event op maat is uiteraard ook mogelijk in het kleurrijke ‘herfst’ thema.

Wij helpen u graag met de verdere details en verdere invulling van uw ‘herfstevenement’.

Neem contact op met het salesteam:

Bekijk onze maatregelen