#helpdehoreca

Alle horecagelegenheden zijn door de aanvullende maatregelen van de overheid sinds 15 maart gesloten. Zo ook De Landgoederij. Hoewel we dit geen makkelijke beslissing vonden, is dit wel de juiste om de verspreiding van het coronavirus onder controle te krijgen. Wel heeft dit grote, ingrijpende gevolgen voor de horecabranche. Met de landelijke campagne #helpdehoreca kunt u ons steunen in deze moeilijke periode.

Onze inkomsten blijven uit, maar de kosten lopen gewoon door. Als u een cadeaubon voor De Landgoederij koopt, steunt u ons enorm en kunt u de bon wanneer we weer open zijn verzilveren. Bestel de cadeaubon van De Landgoederij en wij geven u 10% cadeau op uw aankoopbedrag. U kunt de cadeaubon verzilveren voor evenementen bij De Landgoederij. Denk hierbij aan een geweldig bedrijfsfeest, een zakelijke beurs, bruiloft en meer. De cadeaubon is gemakkelijk online te bestellen. U ontvangt de cadeaubon binnen een paar klikken in uw mailbox of twee dagen later op de deurmat.

Houd onze website en social media in de gaten voor de laatste ontwikkelingen. We hopen u snel weer welkom te heten bij De Landgoederij.

 

By |2020-03-31T12:49:12+00:00maart 31st, 2020|Uncategorized|
Bekijk onze maatregelen