Condoleance2019-06-17T13:29:30+00:00

Condoleance

De Landgoederij biedt de mogelijkheid tot het organiseren van een condoleance na een begrafenis of crematie. Vaak is de tijd die u bij een rouwcentrum heeft maar beperkt. Bij De Landgoederij bieden wij de gelegenheid om rustig na te praten en herinneringen op te halen met dierbaren in een sfeervolle ambiance. Ook is het mogelijk om het ceremoniële gedeelte bij ons te laten plaatsvinden. Het team van De Landgoederij staat voor u klaar om uw wensen en de mogelijkheden van het afscheid te bespreken.

De ruimtes

DE DEEL

De Deel is de grootste zaal van de locatie. De ruimte heeft een warme en sfeervolle uitstraling waarbij de open haard een eyecatcher is. De Deel is geschikt voor een dienst tot 270 personen of een informeel samenzijn tot 350 personen. U kunt gebruik maken van het aangrenzende, riante terras waardoor het ook bij mooi weer een ideale ruimte is. De Deel beschikt over een basis geluidsset en een vaste bar.

DE TAPPERIJ

De Tapperij leent zich goed als ontvangstruimte voordat de dienst start of voor een condoleance aansluitend op een dienst. Via De Tapperij heeft u toegang tot De Voorkamer. De Tapperij beschikt over een eigen toiletruimte, bar en geluidsset.

DE HOOIBERG

Wanneer u via de hoofdentree arriveert, treft u De Hooiberg aan uw rechterzijde. Deze sfeervolle ruimte is te gebruiken als voor de ontvangst of als familiekamer. De Hooiberg beschikt over een eigen bar, een basis geluidsset en een deels overdekt terras.

DE BRINK

De Brink bevindt zich in het midden van de locatie en is ideaal voor een ontvangst van uw gasten. Vanwege de ligging wordt deze ruimte vaak gebruikt in combinatie met zowel De Deel als De Tapperij. Deze zaal heeft een capaciteit voor circa 90 personen.

DE VOORKAMER

Deze intieme ruimte bevindt zich aan de voorzijde van het pand. De Voorkamer heeft een eigen entree waardoor deze ruimte samen met De Tapperij los van de andere zalen ingezet kan worden. In De Voorkamer kunt u terecht voor een gezelschap tot 70 personen.

DE KROMMERIJN ZAAL (KASTEEL CAMMINGHA)

Deze warme en authentieke zaal bevindt zich op de eerste etage van het Kasteel. Met een mooi uitzicht over de Kromme Rijn en de tuinen is dit de ideale plek voor een private dinner. In deze zaal kunnen maximaal 52 personen plaatsnemen.

DE BEESDEZAAL (KASTEEL CAMMINGHA)

Op de begane grond van het Kasteel bevindt zich deze sfeervolle en intieme ruimte. Met uitzicht over de kasteeltuin, grenzend aan het water en een privéterras is dit de perfecte plek om samen te komen voor een diner met maximaal 18 personen.

BUITENTERREIN

Plattegrond