Concepten2019-12-04T12:23:40+00:00

Nieuwjaarsborrel ‘On ice’

Haal de schaatsen uit het vet en trek een extra dikke trui aan, dit jaar is het mogelijk om met de nieuwjaarsborrel op het ijs te staan! Lekker je handen warmen aan de fakkels,  een kop warme chocolademelk met slagroom en geniet van koek & zopie op het winterplein.

Geniet van de herfst!

De blaadjes verkleuren, de temperaturen dalen en de dagen worden weer wat korter.  Een event in de herfstperiode mag dit jaar natuurlijk niet ontbreken op de agenda. Uw medewerkers sfeervol verrassen tijdens het meest inspiratievolle seizoen? Verras ze met een personeelsfeest in herfstsferen.

‘kick-off meeting’ arrangement

Vol energie de rest van het jaar tegemoet! Een nieuwe samenwerking? Een andere strategie voor je bedrijf? Of de rest van het jaar nog betere omzetten behalen? Er zijn verschillende redenen om een zakelijk kick-off event te organiseren.

La Dolce Vita!

Het mooie leven van het Italiaanse platteland, dat brengen wij naar u! Pizza uit de houtoven, goede wijn, frisse klassieke gerechten en bovenal een goede sfeer. Een zakelijk evenement geheel op maat.

ProeveRijn!

Een unieke invulling van uw personeelsfeest of relatiedag? Van 27 augustus tot en met 13 september 2018 is de kasteeltuin van De Landgoederij prachtig gedecoreerd met spantent, meubilair,  foodtrucks en sfeerverlichting; dé ideale nazomer setting.

Personeelsfeest of jubileum met kids!

Nodig uw personeel of relaties uit om te komen met het hele gezin! Wij stellen voor u een programma samen, geheel op maat en op basis van uw wensen. Onze locatie en het outdoorterrein lenen zich perfect voor een actief programma voor jong & oud!

Reis om de wereld

Bunnik als vertrekpunt voor een wereldreis? Ja dat kan! Samen met ons creatieve team en chef Barry hebben wij het concept ‘Reis om de Wereld’ samengesteld; een avondvullend programma met diner, aankleding, feest en entertainment!

De mogelijkheden bij De Landgoederij zijn eindeloos. Dit is enkel een greep uit de verschillende arrangementen en mogelijkheden.

De Landgoederij zoekt collega's!